Молитва-за-Україну

“Боже великий, єдиний, нам Україну храни”… Ці красномовні рядки відомої пісні ще змалку чує кожен житель нашої країни. Ми щодня плекаємо у серцях надію на те, що наша рідна й багатостраждальна нація врешті решт здобуде краще життя. Ми щиро сподіваємось, що настане час, і всі негаразди, тривоги та неспокій залишаться позаду. А одного ранку українці нарешті прокинуться щасливими, радісними та задоволеними.

Наш народ завжди відзначався надзвичайною побожністю та щирою любов’ю до Батьківщини. Саме тому дорослі й малі часто об’єднувались у палкому проханні до Господа Бога, особливо у нелегкі часи неспокою, випробувань і страждань від рук ворогів. От і сьогодні, коли у нашій країні зосереджені багатотисячні ворожі війська, щира молитва за Україну потрібна, як ніколи. Ми схиляємо голови, стишуємо серця і пошепки промовляємо: “Господи Святий, Отче милосердний і багатомилостивий, прости кожного, захисти нас і дітей наших”.

Молитва світлина

Молитва за мир в Україні

Пророк Єремія колись сказав: “Дбайте про благо тієї землі, куди я вас поселив, і молітесь за неї Господеві, бо в її добробуті – і ваше щастя” — Біблія, Книга пророка Єремії, розділ 29, вірш 7, Переклад Івана Хоменка. Отож, маємо настанову від Господа благати, аби Ісус Христос, Син Божий захистив Україну від вогню й меча з боку ворогів наших, аби не лилась невинна кров, не страждали сім’ї, не гинув цвіт нації, не сиротіли діти, не вдовіли жінки…

Велика сила і безмежна любов Божа здатна позбавити націю від видимих і невидимих ворогів. А щира, гаряча молитва за мир в Україні дасть нам мужність позбутись егоїзму й ненависті, жити праведно й розсудливо, смиренно та спокійно. Тож молімось до Бога, аби наша країна і надалі залишилась незалежною, неподільною та вільною. Щоб земля українська не страждала від ворожнечі, не розривалась від зброї, не потерпала від злості, ненависті й пожадливості інших народів.

Молитва за Україну, Батьківщину нашу

  • Ми дякуємо тобі, Господь, за Україну, за нашу націю, за кожну дорослу людину й малу дитину.
  • Ми благаємо, прости нам усі провини і збережи від усіляких спокус.
  • Дай нам, Христе, любити й берегти свою Батьківщину, благослови її і нас усіх. Визволи нас від руки ворогів і загарбників, які чинять лише зло в Твоїх очах. Яви нам волю Свою.
  •  Пошли нам, Боже, мир і злагоду, щастя й добробут, єдність та любов. Просимо в Ім’я Отця і Сина і Святого Духа, Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *